Verzorgingsproducten

Wie zijn wij?

Skippy Meubel
Wie de bebouwde kom van Dordrecht uitrijdt en op de Provinciale Weg komt, zal een goedlopend familiebedrijf vinden dat haar 25-jarig bestaan viert: Skippy Meubel. Het bedrijf wordt gerund voor Jan en Sonja Kooijman. De vader van Jan Kooijman begon in 1968 met een cash and carry/supermarkt die op de plek zat waar Skippy Meubel nu is gevestigd, vertelt Jan Kooijman.

“In 1988 zijn we begonnen met de verkoop van antiek /gebruikte en nieuwe meubelen, maar algauw alleen nog maar nieuwe meubels. In dit pand is dus al 45 jaar bedrijvigheid en dat is mooi om te zien.” Die lange bestaansgeschiedenis kan Kooijman, die nog altijd een passie voor zijn werk heeft, wel verklaren. “Wij hebben altijd persoonlijke aandacht voor onze klanten en geven gericht advies. Samen met de klant zoeken we gericht naar het ideale meubel, als zij daar behoefte aan hebben. We luisteren naar wat de klant zoekt en door die instelling hebben we een vaste klantenkring weten op te bouwen van mensen die regelmatig terugkomen naar Skippy Meubel.” Voor het brede assortiment, maar soms stiekem ook vanwege de dieren die op het terrein van de zaak te vinden zijn.

Een bijzonder verhaal, volgens Kooijman. “Mijn vader heeft altijd een passie voor dieren gehad en kwam via via in het bezit van enkele ‘Bennett Wallibies’ kangoeroes. Deze Skippy’s zijn daardoor ook de naamgevers geworden van onze meubelwinkel. Die dieren lopen al meer dan 35 jaar hier rond. Dat is nog uit de periode dat hier een supermarkt was te vinden. Ook deze klanten komen vaak nog even kijken naar de Skippy’”, zegt Jan Kooijman. U bent van harte welkom in de showroom van Skippy Meubel, die bijna 1000 m2 telt. Daar kunt u zien dat bij de Dordtse zaak allerlei stijlen – zoals klassiek, lifestyle, tijdloos en modern- en kleurmogelijkheden onder één dak te vinden zijn.

Skippy Meubel zorgt ervoor dat uw nieuwe meubels direct gebruiksklaar zijn. Of het nu een kast, eethoek, relaxfauteuil of slaapkamer is. Bij veel van de producten die Skippy Meubel heeft, zijn verschillende mogelijkheden tot aanpassen. Ziet u een geschikt bankstel maar is de zithoogte niet goed? Skippy Meubel kan deze zonder problemen aanpassen.

Showroom - Afhaaladres
Provincialeweg 8a
3329 KP Dordrecht
T. 078 - 6 16 50 91

Openingstijden
Ma - Di - Wo - Vr  |  10.00 - 18.00 uur 
Donderdag  |  10.00 - 21.00 uur
Zaterdag  |  10.00 - 17.00
Zondag's de gehele dag gesloten

Bij de keuze voor het afhalen van uw bestelling of het aanschaffen van producten in onze showroom, kunt u de betaling á contant of middels pin voldoen.